03-09-2016 

Ambachtelijk bierfestival Brewda

Met topbrouwerijen uit binnen- en buitenland & een keur aan overheerlijke biertjes

Dit jaar niet één.. Nee twee dagen het ambachtelijk bierfestival BREWDA! Op zaterdag 3 september en zondag 4 september zal de 3e editie van dit prachtige Bredase festival plaatsvinden. Wederom, en het kan ook niet anders, in Electron.

Verwacht verschillende topbrouwerijen uit binnen- en buitenland die hun overheerlijke bieren schenken. Natuurlijk zijn er ook foodtrucks voor de beste versnaperingen om je naast dat fijne biertje aan te laven. Op zaterdag dankzij OnderstroomBreda het fantastische NACHTSCHADE met een goed potje Surf ’n Roll, Psychedelic Rock en Blues.


Op zondag zondag de verrassing Cats in the CornerDe term ‘Cats’ refereert naar de jazzmuzikanten die op 52nd Street New York van club tot club gingen om daar tot diep in de nacht met elkaar te musiceren. In deze traditie besloten 5 muzikale vrienden en jazzliefhebbers deze jazzclubsfeer weer te laten herleven. Met een aanstekelijk repertoire van jazzstandards uit de hoogtijdagen van de jazzmuziek. Een mix van ballads, medium en uptempo jazzklassiekers uit de periode van de New York jazz (1930s and 1940s), Bebop (mid-1940s), West Coast jazz en Cool jazz.


Kaartverkoop

Tickets (inclusief festivalglas, programma en 3 consumptiemunten) zijn dit jaar te koop via: brewda.brouwerijfrontaal.nl 

Facebook https://www.facebook.com/events/1161908153827864/
 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬ | Brouwerijen | ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Dit jaar dus een toffe mix van gevestigde orde en uiteraard nieuwkomers! De line-up dit jaar:

Zaterdag:

Oproer
Brouwerij de Natte Gijt
Walhalla Craft Beer
Brouwerij Het Uiltje
Brouwerij De Blauwe IJsbeer
Oedipus Brewing

Zondag:

Brouwerij Bliksem
Brouwerij de Molen
LOC Brewery
Ramses Bier
Katjelam
Tommie Sjef Wild Ales

Zaterdag & Zondag
o.a.

Brouwerij Frontaal (NL)
Södra Maltfabriken (SWE)
Weird Beard Brew Co. (UK)
Sixpoint (USA)


Schermafbeelding 2016-07-04 om 12.49.05-1