08-05-2015 

Boogie Wonderland

Na het succes van de eerste twee edities is het weer tijd voor een nieuwe Boogie Wonderland

Op 8 mei opent Electron van 20.00 tot 0.30 uur haar deuren om plaats te geven aan DJ's die 80's disco klassiekers draaien en een ronde baan waarop naar hartenlust kan worden gedanst, op wielen welteverstaan.

Waan je in de 70's/80's en skate, boogie, dans je wielen van de vloer. De DJ's, onder andere bekend van Disco101 in de Mezz, zullen dansmuziek van weleer draaien waarop je onmogelijk stil kan staan. Om je disco-skate skills op te vijzelen zodat je echt de show kan stelen op de dansvloer wordt er net als bij de vorige editie rond 20:30 een (gratis) workshop gegeven waarin je al snel een aantal goede moves leert. Als je zelf geen skates hebt kan je een paar huren voor € 5,-. Maar zorg dat je er op tijd bij bent want op=op.

De organisatie van de roller disco is in handen van de 'Suck City Rock 'n Roller Dolls', het roller derby team uit Breda. Roller Derby is een full contact sport op rolschaatsen dat snel aan populariteit wint. Mede daardoor is rolschaatsen aan een grote comeback bezig. De Suck City Dolls danken hun naam aan de punkrock scene in Breda, die de stad Suck City hebben gedoopt. Met dit evenement wordt Suck City wederom omgetoverd in Disco City.

Lokatie: Electron, Speelhuislaan 171
Datum en tijd: 8 mei  20.00 - 0.30

20.00: Zaal en skate verhuur open
20.30: Jamskate workshop

DJ's
Beverly Crush (disco 101)
Sexy Tim (disco 101)
Down the Rabbit Hole (disco 101)

Damage: 5,- (aan de deur, cash only)
Skatehuur: 5,- (ID is borg, op=op)

 

EINDE PERSBERICHT

Voor vragen of meer info over De Rollerdisco of over de Suck City Rock en Roller Dolls events@rollerderbybreda.com

www.rollerderbybreda.com

 

poster rollerdisco 3 flat a3