13-04-2014 

Mercado de Belcrum april 2014

Een eigenwijze markt in en rondom het gebouw van Electron met handmade design, kunst, cultuur, food en nog veel meer! 

Zondag 13 april organiseert Electron weer een Mercado de Belcrum. Ook deze keer weer een markt in en rondom het gebouw met onder andere handmade design, kleding, kunst, hapjes en performances! Van 10:00 tot 17:00 uur is er voor ieder wat wils te zien en te doen.

Mercado de Belcrum, inmiddels wel bekend in Breda, dit keer met een vrolijke lente-editie, nieuwe namen en oude bekenden vullen de markt met zo’n 50 stands! Dit keer meer gericht op handmade, design en kunst. Maar de hapjes voor de lekkere trek zijn ook vertegenwoordigd en zelfs De Vegetarische Slager gaat aan de slag om te laten zien wat hij kan creëren.

Open Platform
Onderdeel van de Mercado de Belcrum is het Open Platform, hier is ruimte gereserveerd voor theater, dans, circus, goochelen, performance, muziek, installatiekunst, noem maar op.
Dit keer wordt deze plaats bemand door Brandon Calluy (poëzie), Justin Case (Illusionist), Uniek Producties (performance/theater) en komt Edwin van de Velde vertellen over zijn winnende ontwerp ‘Drijvend Paviljoen’ van Gebouw F.

Verbouwing
Afgelopen maanden is de kantine bij de Grote Hal verbouwd tot café, hierdoor heeft Electron aan de Belcrumweg 19 een nieuwe ingang gekregen én een terras met een mooi uitzicht op de Belcrumhaven!

Kom langs op zondag 13 april, geniet van kunst, design, handmade objecten en van een met zorg gemaakte versnapering, met een lekker muziekje op de achtergrond in ons prachtige nieuwe café. 

Mercado de Belcrum
Zondag 13 april 2014
10:00 tot 17:00 uur 

Grote Hal en rondom Electron ingang aan de Belcrumweg 19. 

Mercado de Belcrum wordt georganiseerd door Stichting Electron in samenwerking met Image de Julie.

Kijk hier voor een registratie van Mercado de Belcrum 2014

Volg de Mercado de Belcrum via https://www.facebook.com/pages/Mercado-de-Belcrum/165103660312490?ref=hl of op https://www.facebook.com/events/217610041763106/.

Mercado de Belcrum april 2014

Ontwerp: image de Julie.com