11-09-2016 

Septembereditie Mercado de Belcrum

Met vintage van Kolder, oude bekende Made By Dees en Bitterzoet voor de innerlijke mens 


Zondag 11 september staat de eerste (nazomer)editie van MERCADO DE BELCRUM op het programma. Zoals je gewend bent van ons in en rondom het gebouw (Electron) en met als altijd het beste van het beste op het gebied van handmade, design, vintage, art, food en wonen.

Wat te denken van oude bekende MADE BY DEES, liefhebber van simpel design en verrassende kleurcombinaties in leer, ritsen, stiksels en knallende patronen. Of Stefan van TVS met zijn blikvangers van tassen gefabriceerd uit 2de handskleding. Daarnaast als altijd volop vintage met KOLDER en LALA VINTAGE & DESIGN, ditmaal spectaculaire knikkerbanen van DE KNIKKERPRINS en het niet te missen EIGENTIJDS met woonaccesoires van oude materialen in een nieuw jasje. Voor de innerlijke mens zijn natuurlijk KALDI & BITTERZOET weer van de partij met heerlijke filterkoffie, biologische kruidenthee, versgeperste sappen en die overheerlijke sinaasappel lavendel cheescake. 

Verwacht dit jaar wederom die mooie, praktische bootverbinding tussen de MERCADO en ZAKFEST, de geweldige oogstmarkt met standlandbouwers op Belcrum Beach. In de Grote Hal is er aanvullend en ter gelegenheid van de opening van het station en Open Monumentendag (en in samenwerking met Breda spoort) een programma met historisch Belcrum-Beeldmateriaal en kunstenaars met hun interpretaties van de iconografie van de stad. 

  

10 september

Electron – Belcrumweg 19 – Open Monumentendag – 13.00 tot 17.00 uur

Kopse Kant van Electron – Speelhuislaan 171- Guido de Pooter – 13.00 tot 17.00 uur

 

11 september

Electron – Belcrumweg 19 – Mercado de Belcrum – 11.00 tot 17.00 uur

Kopse Kant  Electron – Speelhuislaan 171- Guido de Pooter – 11.00 tot 17.00 uur

ZAKFEST – Belcrum Beach – Veilingkade 12-15 Breda

 

www.mercadodebelcrum.com

www.belcrumbeach.nl

 

 

mercado poster -1