27-09-2015 

Moeders & dochtersdag

Met lezingen, een korte film, muziek, exposities. 

Op zondagmiddag 27 september 2015 organiseert serviceclub Soroptimist International, Club Breda een Moeders en Dochters Dag in Electron Breda. Met lezingen, een korte film, muziek, exposities. 

Waarom een Moeder-Dochter Dag? Iedereen heeft een moeder. Elke vrouw is een dochter. Veel vrouwen hebben een dochter. Die relatie is altijd bijzonder. Soms heel hecht en gemakkelijk, soms problematisch of onhandig. Maar belangrijk is ze altijd. En dat blijft ze - ook als een van de twee niet meer zou leven of als er geen contact meer is. Met dit evenement onderzoeken we verschillende kanten van deze bijzondere relatie. Geïnspireerd op de beroemde TED Talks (korte lezingen over Technology, Entertainment, Design) bieden we een serie MeD Talks (over Moeders en Dochters). Onze sprekers belichten de moeder-dochter relatie vanuit hun beroep, passie of privéleven. Recht uit het hart. 

Wil je erbij zijn? Wil je meer weten? Stuur een mail naar: meddag.breda@gmail.com. 

Je hoeft uiteraard niet per se met je moeder of dochter te komen. Het programma is leuk voor iedereen die een moeder is, had of heeft, of een dochter is, of een dochter heeft. Voor iedereen dus.

 

Wanneer: zondag 27 september 2015

Tijd: 14.00 – 18.00 uur (lunch is optioneel en start om 12.30 uur)

Waar: Electron Grote Hal en Cafe, Belcrumweg 19, Breda

Entree: 22,50 euro (lunch 12,50)

Meer info en reserveringen: meddag.breda@gmail.com

Volg ons op www.facebook.com/soroptimistbreda

Soroptimist Club Breda bestaat dit jaar 65 jaar. De opbrengst van deze middag gaat naar het ‘Back to School’ project van Unicef. Dit project wordt gesteund door de Nederlandse Soroptimist Clubs en geeft kinderen die gevlucht zijn uit Syrië de mogelijkheid om weer naar school te gaan.

MeD Dag logo-1