03-07-2014 

Urban Design Manifestatie 2014

Luchtkastelen & strandtaferelen

Donderdag 3 juli presenteert Stichting Electron de afstudeermanifestatie Urban Design 2014 door studenten van de NHTV. Tijdens deze avond worden afstuurdeerprojecten getoond onder het thema ’luchtkastelen & strandtaferelen’.

De studenten maakten in het kader van de manifestatie hun eigen ideale droombeeld, dat af en toe door een kritische wind van de docenten werd weggeblazen. Nu zijn zij in staat 'goeddoordachte' ontwerpen te maken, meer dan slechts een hersenschim. De manifestatie wordt het laatste feestje van en voor Urban Design, maar natuurlijk zijn ook niet-Urban Designers welkom. En wat is een feestje zonder vermakelijke muziek van de enige echte huis-UDJ’s?

De thema’s van de afgestudeerden lopen zeer uiteen: van de link tussen de sociale en fysieke ruimte, water, stationsgebieden, recreatie en erftransformatie tot bloemkoolwijken. Maar niet alleen deze thema’s komen aan bod, ook wordt er geopereerd vanuit verschillende landen: ons eigen Nederland en buurland België, maar ook Chili en Kenia worden behandeld.

De deelnemers op een rij: Joris van Bakel, Theo Brouwer, Bo Bruseker, Bram van Duuren, Frederique Fresen, Arjan Gerritsen, Leroy Haarbosch, Stefan Heijligers, Daniëlle Hollants, Bart Jonkers, Erwin Polke, Inge Roos, Tijme Scholten, Roelien van Steenbergen, Timo Suik, Maurits Verhoeven, Lotte van der Zee, Frits Zijderveld en Hilde van Zundert.

 
Datum en tijd                                                     
3 juli 2014 van 19:30 tot 01:00 uur                                                                                                                                                                                    

 
Locatie
Kopse Kant Hal
Speelhuislaan 171  

Voor meer informatie over de eindexamenkandidaten en de expositie ga naar https://www.facebook.com/events/1468847493350237/?ref=ts&fref=ts of neem contact op met Inge Roos via ngeroos92@gmail.com

Voor meer informatie over de opleiding Urban Design ga naar www.nhtv.nl

 

urban design