13-12-2014 

Wintereditie Mercado

Met een breed cultureel programma door onder meer podium Bloos, Electron en Expeditie Belcrum

Er zit weer een nieuwe MERCADO DE BELCRUM aan te komen. En wat voor een. Op zaterdag 13 december presenteren wij een ware kersteditie van onze eigenzinnige markt aan de vernieuwde Speelhuislaan die dezelfde dag feestelijk wordt geopend. De cultuurpartners en bewoners uit de Belcrum bundelen hun krachten om deze opening groots te vieren. Een breed cultureel programma wordt op dit moment samengesteld door onder meer podium Bloos, Electron en Expeditie Belcrum en daar willen wij met onze Mercado bij zijn. Wij beloven sfeer, volop Glühwein en het beste marktaanbod in Breda. Wil je niet missen toch?

Heb jij aanbod in food, vintage, art en/of design en wil je deze sfeervolle, winterse kerstmarkt de beste eerste editie ooit maken? Meld je hier aan

Deze wintereditie Mercado vindt plaats op de Speelhuislaan, in het midden van het laantje, tussen de bomen. Vanaf het begin van de Speelhuislaan tot aan het einde bij Electron, zullen er door verschillende partijen invulling worden gegeven. Mercado start om 14 uur en stopt om 20 uur, zodat het ook in de mooi verlichte, donkere avonduren de uitstraling heeft van een gezellige kerstmarkt. Rond die tijd verschuiven de buitenactiviteiten zich naar binnen, aan de Speelhuislaan.

Voor meer info www.mercadodebelcrum.com en facebook

Voor het volledige programma op de Speelhuislaan zie www.belcrum400jaar.nl

wintereditie mercado