20-11-2013 

Schaamteloos M/V

Stichting Electron stelt haar ruimte beschikbaar voor een interessante expositie in de Grote Hal, ingang aan de Belcrumweg 19. Schaamteloos M/V gaat over het verlangen naar de ander en over de heel persoonlijke manier waarop de kunstenaars dit verbeelden. Vrijdag 22 november opent de expositie om 19:30 uur. 

 

Lust en verlangen zijn alomtegenwoordig in onze samenleving. Iedere voorkeur of fetisj heeft zijn plek in cyberspace; de media besteden ruim aandacht aan seksualiteit in alle vormen en maten en dan is er nog de erotiek in de reclame. Wat kan de kunst daar tegenover stellen behalve een geërotiseerde esthetiek? De kunstenaars die deelnemen aan Schaamteloos M/V geven hier elk op hun eigen manier een antwoord op. Ze hebben geen boodschap aan stereotype beelden. Onbevangen geven ze zich bloot en bevragen ze zichzelf, zonder in exhibitionisme te verzanden. Het resultaat is een openhartige tentoonstelling die het verlangen schaamteloos centraal stelt.


Aan Schaamteloos M/V nemen dertien kunstenaars deel: Anne Verhoijsen, Bart Drost, Caro Suerkemper, Chantal Rens, Efrat Zehavi, Koen Dudink, Marianne Peijnenburg, Nanne op ’t Ende, Rem van den Bosch, Rob Ruimers, Sabine Vess, Sander Alblas en Silvia Steiger. 


Zondag 1 december is het performancemiddag van 13:30 tot 16:00 uur. 


Avondeten bij de opening 
Wil je mee-eten met de Italiaans vegetarische maaltijd tijdens de opening (€ 6,- p.p.), geef dit dan voor 21 november door via beheer@electronbreda.com. Inloop vanaf 18:00 uur.

Help Schaamteloos M/V met de financiering en krijg er iets leuks voor terug: 
http://voordekunst.nl/vdk/project/view/1651-schaamteloos-m-v 

Kijk voor meer informatie over de expositie op https://www.facebook.com/
schaamteloosmv/events
 of ‘like’ de pagina https://www.facebook.com/
schaamteloosmv


Opening
22 november 2013 
Van 19:30 tot 22:00 uur 

Expositie
22 november t/m 8 december 2013 
Donderdag t/m zondag 
Van 13:00 tot 17:00 uur 

Performances
1 december 2013 
Van 13:30 tot 16:00 uur 

Toegang gratis. 
Ingang aan de Belcrumweg 19. 

Flyer Schaamteloos M V

Flyer Schaamteloos M/V