24-01-2014 

Leegstand cultuurnacht 2014

Op vrijdag 24 januari is de Bredase Cultuurnacht er weer, dit jaar met het thema ‘zien’. Vanaf 19:00 uur start deze culturele avond bij Electron met Eelco Brand, expositie Leegstand en Foood!

Electron is tijdens de cultuurnacht een verkooppunt voor de passe-partout en de e-ticket kan er ingewisseld worden. Terwijl je wacht op een aansluiting van de bus of boot is er de mogelijkheid te genieten van een warme chocolademelk of glühwein.  

Expositie Leegstand
Een presentatie over mogelijke tijdelijke oplossingen voor het veelvoorkomende probleem: leegstand. 
Te vinden in de Kantine van Electron, ingang aan de Belcrumweg 19.  

Door de crisis staan er ontzettend veel gebouwen leeg, dit vormt zowel financieel als sociaal een groot probleem. Deze jonge ontwerpers laten zien hoe zij met dit gegeven omgaan, de nadruk ligt op verplaatsbaarheid, hergebruik en flexibiliteit. Dit resulteert zich in zeven ontwerpen met verfrissende ideeën van Femke Baten, Marie-Britt van Hove, Lotte Bronswijk, Maaike Dahrs, Marije Kok, Nina Lenting, Lisanne Verschueren. 

Cultuurnacht
24  januari 2014 
19:00 tot 02:00 uur 

Aan de Kopse Kant van Electron zal een nieuw initiatief genaamd FOOD! zich presenteren bestaande uit een nieuwe generatie creatieve cateraars in combinatie met muziek en performances. 

Meer informatie over de cultuurnacht vind je op www.cultuurnachtbreda.nl
 

Poster Ruimtelijk Ontwerpstudenten

Leegstand- studenten Ruimtelijk Ontwerp AKV | St. Joost