04-09-2014 

Studentenexpo AKV St Joost

In het kader van BUT Filmfestival

Op 4 september presenteert Stichting Electron de opening van de studentenexpositie in het kader van het internationaal georiënteerde BUT Filmfestival: B-Movies, Underground & Trash. Onder het thema van dit jaar - About Brains - biedt het kleine, maar intieme en unieke, filmfestival, een stevige randprogrammering. Het BUTFF toont experimentele films op het gebied van animatie, humor en special effects.

In de introductieweek van schooljaar 2014-2015 werken 2de en 4de jaar studenten van de afdelingen illustratie en animatie aan materiaal voor BUTFF. Uiteenlopend van korte animaties, affiches, installaties tot performances en bewegende typografie worden de resultaten getoond op twee locaties met elk een eigen sfeer en locatie specifieke eisen; het festivalgebouw op de Nieuwe Veste en Stichting Electron.

De expositie biedt de gelegenheid om speelfilms en (animatie) shorts van jonge, experimentele en gepassioneerde regisseurs te ontdekken. Naast films biedt BUT Filmfestival een uitgebreid programma met optredens en workshops binnen de disciplines muziek, poëzie, performance en kunst. Tijdens het filmfestival wordt een retrospectief van het oeuvre van een belangrijke BUT persoonlijkheid getoond en worden de BUT awards uitgereikt.

Opening studentenexpositie BUT Filmfestival
4 september
17:00 uur
Grote Hal Electron
Belcrumweg 19

De expositie is te zien t/m 5 september, van 13:00 - 17:00 uur 

Meer info over het BUTFF www.butff.nl

PosterDigitaal