17-09-2015 

Peach Kelli Pop

Grey presenteert bubblegum pop band in het Electron Cafe 

Bereid je voor op de suikerzoete sound van Peach Kelli’s Pop op donderdag 17 september in het Electron Cafe. Tijdens hun korte stop in Nederland heeft Grey de eer om deze actuele band te programmeren voor ze afreist naar Incubate festival. Het wordt gezegd dat Peach Kelli Pop’s nieuwe plaat III klinkt als de voorgaande albums. Peach Kelli’s laatste album lijkt er wederom een vol adrenaline met een suikerzoete rush aan bubblegum pop. En ja, het klinkt misschien als een simpele formule...maar niemand doet het Peach Kelli Pop’s Allie Hanlon na.

Allie Hanlon en haar band maken muziek zo snel als elke hardcore band in de jaren ’80, maar de melodieën zijn pakkender en vrolijker en de instrumenten zetten een tandje bij. Suikerzoete nummers als Shampoo en Platic Love wurmen zich in je hoofd en je lichaam. Als op de vorige albums krijgen we uptempo nummers voorgeschoteld met het doel je eenvoudigweg op te vrolijken. In tegenstelling tot de vorige twee albums, werd III opgenomen in een studio, waardoor de gelaagde melodieën gemakkelijker te onderscheiden zijn. De pakkende gitaarstukken en vlotte vocalen vechten voor je aandacht met deze toch wel meer cleane sound. 

Voorprogramma is voor The Spylocks uit Hoorn dat garagerock met surf en Nederbeat mixt. Het resultaat? Vuigstoere muziek in stijl van meidenbands als Thee Headcoatees, de Donnas en de Delmonas. Naast eigen nummer over moord en doodslag, ontrouw, haat en liefde (en dat alles met een knipoog) coveren de 4 bandleden er lustig op los met liedjes van o.a. The Perverts, de Boegies, en The Undertones. 

Voorverkoop kaartjes € 6 / Aan de deur € 7,50
Voorverkoop via Electron, Grey, Tunesville, Velvet, Bonk 
 
 
peach kelli pop