28-10-2015 

preview Cocon afgelast

Kijkje achter de schermen van Cultuurnachtproductie ‘Cocon’

In verband met persoonlijke omstandigheden is deze avond afgelast. Je bent van harte welkom om tijdens de Cultuurnacht 22 januari 2016 de voorstelling in Electron te zien.

Ben je benieuwd hoe een voorstelling gemaakt wordt, welke beslissingen tijdens het maakproces worden genomen, waarom bepaalde keuzes gemaakt worden en wil je wel eens iets zien voordat het helemaal klaar is? In de Belcrum in Breda – dé plek waar veel nieuw werk ontstaat – kun je dit beleven. De makers zijn erg nieuwsgierig naar je reactie.

Op woensdagavond 28 oktober kun je getuige zijn van een openbare repetitie/work-in-progress presentatie van de multimedia-performance Cocon: een bijzonder experiment met licht, projectie, beeldende kunst en live muziek, dat op 22 januari tijdens de Cultuurnacht te zien en horen zal zijn in Electron. De makers en musici zijn keihard bezig om Cocon gereed te hebben voor de 50 (!) uitvoeringen die zullen plaatsvinden van 7 t/m 14 november op het International November Music Festival in Den Bosch en het Eindhovense lichtfestival GLOW.

In de week van 28 oktober komen voor het eerst de sculptuur van Iris Bouwmeester (Breda), de film van Ruud Terhaag (Rotterdam), de muziek van Dyane Donck (Breda) en de live musici samen en wordt het geheel tot een voorstelling gemaakt.

Wanneer?

Woensdag 28 oktober van 19.00-20.30 uur in Electron, Speelhuislaan 171, Breda.

Toegang gratis + korting op Cultuurnacht + drankje.

De avond is een samenwerking van Electron en Podium Bloos en wordt geopend door Bert Palinckx, artistiek directeur van November Music.

De eerste 15 aanmeldingen krijgen korting op hun passe-partout voor de Cultuurnacht op 22 januari 2016 (5 euro ipv 9 euro)!

Aanmelden via esther@electronbreda.com

Cocon zal als installatie te zien zijn tijdens Cultuurnacht 2016.

Cocon A2 poster V5