21-06-2015 

Openlucht lunchconcert Bredase Opera

met picknick ‘Italian style’ (bring your own food)

De Bredase Opera verzorgt op zondag 21 juni een openluchtconcert in park BinnenBuiten aan de Copernicusstraat in Linie in Breda. In april gaf de Bredase Opera in het Chassé Theater een spectaculaire uitvoering van de Carmina Burana van Carl Orff onder leiding van dirigent en regisseur Lex Wiersma. Op 21 juni brengt de Bredase Opera, weer onder leiding van Lex Wiersma, gedeelten ten gehore uit deze en diverse andere opera’s, samen met sopraan Waldin Roes en tenor Harald Quaaden.

VoortuinVerkiezing 2015
Na afloop van het concert volgt de prijsuitreiking van de Voortuinverkiezing door ‘Vanuit Bed’. Liniekwartier stemt op de mooiste, leukste of meest natuurlijke tuin in Linie. Ruim tweehonderd voortuinen, vijf prijzen en een jury horen bij deze jaarlijkse Voortuinverkiezing. De prijsuitreiking vindt plaats bij het concert.

Bring your own food
Wie komt, neemt zelf zijn picknickspulletjes mee voor de gezellige picknick bij het concert. Geïnspireerd op Italiaanse taferelen, waar men voorafgaand aan een openluchtconcert vaak zijn eigen hapjes en drankjes meeneemt. Het is meestal het begin van een gezellige sfeervolle setting onder muziekliefhebbers. 

Datum: zondag 21 juni 2015 

Tijd: 12:00 –  14:00 uur
Locatie: park BinnenBuiten aan de Copernicusstraat, Liniekwartier

12:00  uur: Aanvang picknick + Operaconcert 14:00 uur: Prijsuitreiking Voortuinverkiezing

(Bij slecht weer gaat het concert niet door)

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Electron en AlleeWonen binnen het project Creatieve Wijk Linie.  Meer informatie: >>> www.liniekwartier.nl

Schermafbeelding 2015-06-01 om 21.57.56-2