06-04-2014 

Expeditie Linie

HuisKamerKunstRoute 

Zondag 6 april vindt er in de wijk Belcrum - Linie een bijzondere HuisKamerKunstRoute plaats. Onder begeleiding van een speciale gids krijg je in één uur kunst, cultuur én de wijken Belcrum & Linie voorgeschoteld! 

Tien huiskamers zijn verdeeld over twee routes die beide tussen 13:00 en 16:00 uur twee keer starten. Op deze manier is het dus mogelijk om je voor beide routes in te schrijven. In de route zit een gevarieerde mix van jonge talenten en professionals, op bijzondere locaties in de twee wijken. Niet alleen huiskamers, maar ook minder voor de hand liggende plekken zullen worden bezocht. Het overzicht van de kunstenaars:

Route A 
Juup Luijten / OnVoorZien (theater)
Anne & Janneke (Muziek/kleinkunst) 
Bram Schouw (Muzikant/producer/levensgenieter) 
Jochem Nooyen (Illusionist) 
Boyd Brian Smith (Fotografie/poëzie)

Route B
Raymond Assink (Beeldende kunst)
Brandon Calluy & Lauren de Smet (Poëzie/voordracht) 
Arjen Fortuin (Singer-songwriter) 
De Stilte (Dans) 
Eus Manz (Beeldende kunst) 

Intermezzo in beide routes: Poetry Circle Poëzie 

Cultuurorganisaties bundelen krachten in ‘Creatieve Wijk Linie’
Vijf jaar lang organiseerde Expeditie Belcrum een succesvol kunstenfestival in de wijk Belcrum. Dit keer is de bijzondere huiskamerkunstroute een samenwerking van Expeditie Belcrum met Stichting Electron, 39Graden (Podium Bloos) en Creatieve Wijk Linie. Ieder levert zijn expertise, mankracht en middelen om de huiskamerkunstroute succesvol te maken in de gehele spoorzone. Stichting Electron is de organiserende kracht achter Creatieve Wijk Linie met o.a. ‘Cucina de Linie’ en ‘SHOWBOX #1’.

Deelnemen aan de route?
Meldt je aan via http://www.expeditielinie.nl/aanmelden.html dan krijg je te horen waar de verzamelplek is.

HuisKamerKunstRoute
6 april 2014 van 13:00 tot 16:00 uur 

Deze huiskamerkunstroute is onderdeel van Creatieve Wijk Linie.

De route is een initiatief van Stichting Electron en Expeditie Belcrum in samenwerking met 39Graden (Podium Bloos) en AlleeWonen.
Creatieve Wijk Linie en Expeditie Linie is tot stand gekomen dankzij bijdragen van gemeente Breda, Woningcorperatie AlleeWonen, bkkc, Podium Bloos, Expeditie Belcrum en Stichting Electron.

Voor meer informatie over de HuisKamerKunstRoute kijk op: http://www.expeditielinie.nl/ of op https://www.facebook.com/ExpeditieBelcrum.

 

Expeditie Linie affiche