01-02-2014 

Grafische Werkplaats RAAF

Zaterdag 1 februari aanstaande opent om 19:00 de expositie ‘Een dwarsdoorsnede’ van Grafische Werkplaats RAAF haar deuren voor publiek. RAAF viert haar 20 jarig bestaan, waarvan het de laatste 8 jaar gehuisvest is binnen Electron. De tentoonstelling bevindt zich aan de Kopse Kant van Electron, ingang aan de Speelhuislaan 171. De expositie wordt geopend door de wethouder van cultuur, de heer Selçuk Akinci.

Grafische Werkplaats RAAF is een publieke, toegankelijke werkplaats in Electron voor iedereen die affiniteit met grafische technieken heeft.
 Je kunt bij RAAF terecht voor zeefdruk, diepdruk en hoogdruk. Zo zijn er door de jaren heen vele werken tot stand gekomen, onder andere in de beginners- en experimentele workshops die RAAF aanbiedt. In de expositie zal er ook werk te zien zijn van de beheerders die bij RAAF werken of hebben gewerkt en van een ieder die ooit in de werkplaats heeft gewerkt en zijn of haar werk wil tentoonstellen. 

Mocht het enthousiasme op u overslaan en wilt u zelf aan de slag? Dat kan! In de expositie staat de mobiele zeefdruk opgesteld, hier kunt u op bepaalde tijden zelf drukken, voor een mogelijk eerste kennismaking met deze techniek.

Deelnemers aan de expositie zijn onder andere:
Renie Lamers, Desi van Es, Nina Lathouwers, Bart Geerts, Mo Roquas, Fenna Versteegen, Iris van den Akker, Eileen Boeijkens, Rianne de Witte, Suzanne de Riet, Pam Brinkman, Ineke Brinkman, Suzie van Amelsvoort, Debora Boon, Merel Cremers, Moniek Lamers, Nikki van Dalm, Jeroen de Jong, Ilona de Koning, Benny van den Hoogen, Fangkay Wu, Martijn van der Meeren, Michel Bruys, Stein de Bont, Mieke Driessen, Karina Beumer, Noortje Haegens, Niels Ballemans, Charlotte Jansen, Samantha Moonen, Michael van Kekem, Chris de Krijger, Yonne de Ridder, Aron Vellekoop Leon, Marthe Roosenboom, Hester Brandsma, Koen Eiting, Amanda Butterworth, Martijn Boot, Vera Bertens, Julie van Zessen, Hedof, Esther de Vries, Yurr Rozenberg, Liesbeth Verhoeven, Charlotte Tasma, Lucienne Wouters, Emiel Jonkers, Lotje van Iwaarden, Olivier Vrancken, La Nonette, Romke Snel, Machteld Blijleven, Designotopia, Elke van der Meulen, Simone Jansen, Ivo Noorhoff, Astrid Florentinus, Marthy Coumans, Yoanne Visser, Lua de Witte, Cornelie Samsom, Jacomijn den Engelsen, Hans de Ruiter, Hans Laban, Thomas en Jurgen. 

De Kopse Kant wordt voor de maand februari bij Electron omgetoverd tot een salon der grafiek. Met zeefdrukken, droge naald etsen, linosnedes, houtsnedes en alles wat daar tussen ligt.


Opening

1 februari 2014 om 19:00 uur door de heer Selçuk Akinci.

Expositie
1 t/m 28 februari 2014 
donderdag t/m zondag 
13:00 t/m 17:00 uur 
En op afspraak

Ingang aan de Kopse Kant op Speelhuislaan 171. 

Kijk hier voor meer over RAAF. 
Volg de expositie van RAAF op facebook.
Of like de RAAFfacebookpagina op. 

 

Raaf expositie