13-09-2015 

Mercado de Belcrum

September-editie bomvol spannende deelnemers

De meest authentieke en eigenwijze markt van Breda? Dat moet de Mercado de Belcrum zijn. Met ieder jaar meerdere malen een aanbod uiteenlopend van food, vintage, kunst en design. Dit jaar valt onze speciale markt samen met Open Monumentendag, die met het thema Kunst & Ambacht niet beter hadden kunnen aansluiten op elkaar. 

Dit jaar zijn er zeker weer gouwe ouwen vertegenwoordigd zoals Nieuwe Tijden, met een bonte mix van hangemaakte artikelen. Of Bep & Co met eigen prints op kleine shirts en rompers voor meisjes én jongens.  Of de prachtige retro en vintage spullen die Eva's Appels in Frankrijk voor je bijelkaar scharrelt. Altijd wel een schat te vinden tussen haar verkoopwaren!

We kijken ook uit naar het moois wat FLYNK mee gaat nemen: vintage en industriële meubeltjes en accessoires. Meer highlights:de prachtige porseleinen hangers van Mouseblossom, mooi handgemaakts voor babies van Kus van Mus en de DIY spullen van Café Troela.

Op het gebied van Food is er de tostibus. Vanuit een brandweerwagen Citroën HY uit 1968 verkopen ze vers bereide tosti's en warme en koude drankjes! En niet te vergeten is onze vertrouwde Kaldi Koffie van de partij. Vanaf de Italiaanse Piaggio van Joost natuurlijk!


Op het Open Platform is er dit jaar alle ruimte voor Lex en Tessa van C' est si Bon met hun repertoir aan swingende authentieke Gypsy Jazz en intieme akoestische geluiden in de stijl van de legendarische zigeunergitarist Django Reinhardt. Ook hebben we Ben de Jong die met hits als 'Kutdag' altijd een feestje weet te bouwen. Kom dus genieten van zijn relaxte surf-Jack Johnson vibes en opzwepende ritmes. 

Mercadodebelcrum.com

mercado sept